vertical label


Een kleuradvies dat bij jouw past en het beste uit de ruimte haalt

Het ideale pakket voor mensen die op een eenvoudige manier het beste uit een ruimte willen halen. Kleuren kunnen sfeerbepalend zijn en je stemming beïnvloeden. De ligging van de ruimte is echter ook bepalend voor de sfeer. Een kamer aan de noordzijde van het huis is koud en kamers op zuiden en westen, waar de middagzon naar binnen schijnt, zijn lekker warm. Door de juiste kleuren toe te passen kun je deze effecten beïnvloeden. Kleurplus heeft verstand van kleur en kan je goed informeren over de toe te passen kleuren. Met de door kleurplus geselecteerde kleuren voel je je thuis, wordt de beoogde sfeer behaald en worden ruimtelijke en psychische effecten die kleuren kunnen bewerkstelligen optimaal benut.

€ 135,- per ruimte

  • Kleur- en materialenplan

Werkwijze

Als ik bij je thuis kom gaan we tijdens een gesprek de wensen bespreken. Wat is de functie van de ruimte, welke sfeer moet de ruimte uitstralen, wat zijn de minpunten van de ruimte en welke punten willen we accentueren. Aan de hand van de huidige meubelopstelling, de reeds aanwezige kleuren, de grootte van de ruimte en de lichtinval gaan we kijken welke kleuren er toegevoegd kunnen worden. Ook de materiaalkeuze wordt hier bekeken, kleur kun je namelijk ook toevoegen met behang, in de raambekleding en met de vloerkeuze. Tevens heeft het type materiaal ook effect op de sfeer die je wenst te bereiken. Hout geeft warmte, aluminium voelt koud, steen is stoer en fluweel oogt vol.

Bij de kleur- en materiaalkeuze kijk ik naar de kleuren en materialen die bij jou passen maar die ook de juiste sfeer uitstralen. Ik laat me niet te veel leiden door kleuren die in de mode zijn want wat heb je daar aan als jij je er niet goed bij voelt?

Als alle kleuren en materialen zijn bepaald werk ik thuis alle gegevens uit en krijg je een uitgewerkt kleuren- en materialen plan. Met dit plan heb je alle gegevens die nodig zijn om de handen uit de mouwen te (laten) steken.

Wil je erachter komen wat kleur voor jou kan betekenen, maak vrijblijvend een afspraak
 
Ympkje Westerdijk - Kleurplus