vertical label

  

Een interieur dat bij jou past en één geheel vormt

Het ideale pakket voor mensen die op een effectieve manier het beste uit een ruimte willen halen. Met de juiste indeling en gebruik van kleur maak je van je huis een plek waar je je gelukkig voelt. Een plek waar de kinderen kunnen spelen, waar je ontspant, vrienden ontvangt en boeken leest. Indeling, kleur en het gebruik van materialen kunnen sfeerbepalend zijn en je stemming beïnvloeden. Door je goed voor te laten lichten maak je van je huis een plek die perfect bij je past.

€ 335,- per ruimte

  • Kleur- en materialenplan
  • Plattegrond plus indeling
  • Meubelplan

Werkwijze

Interieuradvies begint met een goede kennismaking. Wie ben jij, waar houd je van, welke woonwensen heb je en welke kleuren spreken je aan en waarom. Wat is de functie van de ruimte, welke sfeer moet de ruimte uitstralen, wat zijn de minpunten van de ruimte en welke punten willen we accentueren. Aan de hand van de huidige meubels, de reeds aanwezige kleuren, de grootte van de ruimte en de lichtinval ga ik kijken wat we kunnen doen om de ruimte zo in te richten dat alle wensen worden vervuld. Ik maak een indelingsschets waarin rekening gehouden wordt met het gebruik en de looproutes. Als er nieuwe meubels nodig zijn, dan adviseer ik je deze aan de hand van voorbeelden.

Bij de kleur- en materiaalkeuze kijk ik naar de kleuren en materialen die bij jou passen maar die ook de juiste sfeer uitstralen. Ik laat me niet te veel leiden door kleuren die in de mode zijn want wat heb je daar aan als jij je er niet goed bij voelt?

Het complete interieuradvies bestaat uit een plattegrond met inrichting, een kleur- en materialenplan voorzien van een specificatie van de gekozen kleuren en materialen, een uitgewerkt meubelplan en een shopping list.

Maak nu een afspraak

 Ympkje Westerdijk - Kleurplus